WHITE MAGIC´S ARNOLD LAYNE

Här 4 mån gammal.

Har nu flyttat till sin nya familj. 

Arnold_porträtt_1_febr-19.jpg
Arnold nybadad 1 febr -19.jpg
Arnold m ben, 1 febr-19.jpg
Arnold ligger 1 febr-19.jpg

Far till valparna är:

ISLANDDOGS FAUST FOR WHITE MAGIC. Reg. nr. SE59643/2012. "Zaran"

Mor till valparna är:

Emmy. Reg. nr. SE12549/2017. Född 20160501.

"Emma"

12088024_764374027008350_789267232280319

Information

Emma som valp. Nu som vuxen har hon fortfarande kvar sin sunda kroppsbyggning.

Båda föräldrarna finns här hemma och kan ses vid evt. besök. Pappa Zaran (White Magic´s Faust For White Magic) är en mycket lugn och stabil hund. Han har ett härligt temperament och är som en Pyrenéerhund när den är som bäst! En riktig soffpotatis till vardags, men absolut med vaktinstinkterna intakta. De plockas fram vid behov, och det med råge. Annars är han mycket lätt att ha med sig överallt. Ja det märks kanske att jag tycker att han är den trevligaste Pyrenéern jag har haft förmånen att äga. D.v.s.av alla de Pyrenéerhundar  jag haft under mina 42 år med rasen!

Mamma Emma (Emmy) är också en härlig hund. Lite livligare än Zaran och en hund med en mycket stark

flocktillhörighet. Hon är allra helst med där det händer något och är nyfiken av naturen. Finns i regel i närheten av matte för att se vad som är på gång.

Zaran är utställd mycket sparsamt. Han har vunnit ett cert nu i vuxen ålder. Han är en mycket stor och kraftig Pyrenéerhane och har därför behövt tid att växa på sig och bli "färdig" i kroppen. Mamma Emma har har ställts ut i vuxen ålder på rasspecialen -20, med Exellent båda dagarna. Som valp  deltog Emma på valputställning i Hässleholm. Av 7 stycken Pyrenéervalpar blev hon Bäst i Rasen och även utplockad i gruppen.

Våra hundar lever som familjehundar med allt vad det innebär. De är därför socialiserade med både människor, hundar och katter. De första veckorna tillbringar valparna (med mamma Emma) i sovrummet. De övervakas noga, för att se till att de har det så bra som möjligt. Vid c.a 3-4 veckors ålder är det dags att upptäcka världen. Valparna får tillgång till större utrymme och utevistelse när vädret så tilllåter. Naturligtvis springer de ibland också fritt i huset, under uppsyn.

En valp kostar 16.000 kr. Då är den avmaskad, valpkullsförsäkrad, registrerad i Svenska Kennelklubben, vaccinerad, id-märkt och veterinärvårdsbesiktigad!